Okupio gotovo 600 ljudi
13

dm organizovao beauty event "Press play for beauty world": Savjeti, radionice i odlična zabava

dm "Press play for beauty world"
dm "Press play for beauty world"
U Sarajevu je sinoć, 30. septembra, održan ekskluzivni dm beauty event pod motom "Press play for beauty world", a kojem je prisustvovalo gotovo 600 ljudi. Svi prisutni su imali priliku da dožive posebno iskustvo ljepote inspirisane bojama prirode na jednom mjestu.

Limitiran broj ulaznica je prodat u rekordnom roku te su eventu prisustvovali oni najbrži ljubitelji beauty industrije, kao i influenserice, influenseri, novinarke i javne ličnosti.

Gosti su mogli da isprobaju najnovije proizvode iz dm ponude, make up trendove, dobiju savjete stručnjaka na teme njege lica, tijela i kose, profesionalno se našminkaju, te da učestvuju u edukativnim i zabavnim radionicama.

dm
dm "Press play for beauty world"

Radionicu koju je vodila Una Suljić-Fatić obuhvatila je izradu body shimmera, dok je Ilhana Aljović predstavila proces pravljenja seruma i maski za lice. Tajnu melema od domaćih trava su otkrili Adil i Amina Delić, a kako da nam lice što duže izgleda mlađe i svježije uz pomoć Face gyma pokazala je Doris Misimović Drkić. Oni koji vole umjetnost su uživali u art radionicama sa Aidom Nikšić i Eminom Tsiligkros te su kući otišli sa svojim umjetničkim djelom.

"Ekskluzivni dm beauty event svake godine je prilika da se naši gosti povežu sa najnovijim trendovima u beauty industriji, kao i da iz prve ruke dobiju savjete i trikove od stručnjaka. Drago nam je što smo uspjeli da kreiramo atmosferu koja inspiriše i slavi individualnu ljepotu", izjavila je Ajla Hadžić, menadžerica marketinga dm BiH.

dm
dm "Press play for beauty world"

Za još bolji ugođaj dm je gostima priredio zabavu uz DJ-a, ukusnu zakusku i piće, kutak za slikanje i photobooth, dm kutak sa savjetnicama za ljepotu, dmLIVE kutak, kao i brojne poklone od partnera eventa: alverde, Aura, Azzaro, Balea, Bourjouis, Catrice, Essence, Face Facts, Gliss, Gorsen, Hada Labo Tokyo, Keratin, Afrodita, La Cora, Le mini macaron, L’Oreal Paris, Mary & May, Max Factor, Maybelline New York, Nacomi, Olival, Palette, Real Techniques, Replay, Rimmel, Rude, s-he, Skin 1004, Skinlick, Subrina, Taft, Trend it Up te Ziaja.

"U našoj kompaniji redovno pratimo najnovije trendove u svijetu ljepote, s ciljem da obogatimo iskustvo naših kupaca kroz inovativnu ponudu make up-a, njege lica i tijela. Tako smo ove jeseni naš asortiman proširili novom dm markom za njegu lica - Hautsache. Naša posvećenost kvaliteti osigurava da svaki proizvod koji nudimo donosi osjećaj ljepote i samopouzdanja. Vjerujemo da svaka osoba zaslužuje da se osjeća posebno, a naš tim neumorno radi na tome da pruži proizvode koji ne samo da prate trendove, već i nadmašuju očekivanja. Zahvaljujemo vam što ste dio naše zajednice i radujemo se što ćemo zajedno otkrivati svijet ljepote", poručila je Irma Zolj-Džeko, menadžerica nabave dm BiH.