Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskrena ljubav jaca od svega...
i Mile
Baš su super par, on isto baš onako fino zrači, dobričina garant. Da budete sretni mnogo godina ako Bog da
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
pametan, nego ove mamine princeze i noktare, preko sobe nece preci
@gooUser1609459747 Vjeruj da su vecina ove sto dolaze iz “egzoticnih zemalja” gore i od ovih nasih. Njihov primarni cilj je Zapadna Evropa, a Bosna i ovakve zemlje su im usputna stanica. Moguce je da ova zena nije, ali ima po Bosni dosta slucajeva, gdje su se mladozenje lose provele sa ovima iz dalekih zemalja. Za ove nase momke sa sela, koje ne mogu naci zenu, je rove nase nece, najbolje su Albanke.
KamenjarskiSrbin2 Grjesis druze, ja sam vani deset godina zivio sa Filipinkom i super je bila zena u svakom smislu. Kad sam se planirao vratiti za BiH molila me je da odem sa njom i tu sam napravio veliku gresku sto nisam. Evo ovdje sam vec vise od osam godina i upoznao sam mnoge nase djevojke a rezultat je da cigara ne izlazi iz usta, kafic im je vazniji od kuce, a neke su skroz neuredne i kupaju se jednom sedmicno...itd. U glavnom zgadilo mi se zensko ovdje...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
San svakog muškarca kojemu je pun k. razmaženih BeHa tersuša. Šta god joj kažeš radi, i još su jake, ništa im mrsko nije.
Sramota da ova zena nije dobila BH pasos a dajete ga kriminalcima koji nas brukaju po svijetu
Jest se usrecila...
Ona ko zvijer a on drvo, garant nikad cure nije imao al haj, nek im sretno ,samo se bojim da mlada za koju godinu ne pokupi stvari i ode kuci, kad skonta s kojim seljacima zivi, mislim na stanovnike i ad vidi koji lopovluk i siromaštvo je ovdje.
ovo je bila udaja uz motiv "love" - samo, ne vjerujem da je engleska rijec, prije ono drugo
Bila mala široke ruke! Njemu se jadnom svidilo,pa i oženio! Na trebi se garant izredalo pola Dubaija a naš levat onda oženio.
Ovo je divno.
e vala si nasla gdje ces doci, izvini roden sam ovdje.
Dobro nam došla Bosanska snaho
U moru ružnih jedna prelijepa priča! Sretno vam i dalje, Bog vas blagoslovio!
Dobro došla snajka !
eee dje si dosla
Kada se moze udat Hercegovka, da se ne uda Filipinka
Cijepa drva?? Rekli joj da nije dobra zena ako ne zna pitu napraviti?? :O MentaLnitet nas....
Visoki bijeli čovjek plavih očiju. Šteta. Mogao je bolje. Treba znati cijeniti i čuvati gene.
@Tutocompleto Jest vala bas treba cuvati Balkanske gene.... Cuvali ih pa vidi gdje smo, mozda nije lose ni pomijesati ih malo sa vrijednim azijatskim genima, jer gore ne moze biti, samo bolje... Pogledaj Ameriku...