Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potreba za slatkišima je primitivni nagon koji nam je ostao iz vremena kad nismo mogli pronaći u prirodi i svakodnevnoj iskrani izdvojeni šećer. Tad smo dobijali energiju iz ono malo šećera kojeg razgradi gušterača iz hrane. Najzdravije je ne jesti slatkiše nikako ili kao ja to sve sagorjeti napornim teningom i radom.
Mozak nas naš vlastiti tjera on je jako sebičan i njemu je bitno samo da ima energiju da radi i ako ga naviknete na slatkise gotovii ste ja sam ga zeznuo s medom ,kad koristim med onda mi se svo ostalo slatko ne jede jednostavno sve je odbojno jer je mozak skontao da dobija puno bolju energiju iz meda.