Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povraća mi se kad čujem riječ "influencer" ili na Bosanskom "uticajčica".
Utičnica
Uticajnica
Kayla, grešio sam, bio sam nevaljao, idem da trčim 3 kruga oko škole, kazni me
Ja ti ujutro rano ustanem pomjerit se ne mogu svaki mišić boli pojedinačno izvadim novčanik te zatim novčanicu od 100 € koju taj dan treba da zaradim i čim je vidim odmah sam zagrijan
Koji mozak moras bit da podijelis tako vitalne informacije koje se uopce ne nauce na prvom satu tjelesnog u osnovnoj skoli...
Bas cu ja kad dodjem u Bingo na posao reci sefu de sekundu da kaylino zagrijavanje uradim. HVALA ti Kayal spasila si mi ledja.
hana na aparatima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čujjjjjj
Rodjena takva žilava pa sad nesta pametuje
Zasto se danas influenser smatra profesijom, titulom.. Na sta smo dosli je*em te zivote.
Ovaj post je naravno samo reklama da bi ljudi kupili ove elastične trake i valjke te iste koristili za ovakvo "zagrijavanje".
Hrrrrkh...
A naucno je dokazano da zagrijavanje i nema bas toliki uticaj kao sto to predstavljaju!
@romeo 22 kakvu si sad to glupost izvalio koja se kosi sa logikom ..
greška je da zaborave napraviti selfi.
svo ovo sran.je je i krenulo od tih influencerki....