Redovno trenira
8

Influenserica Anja Blagojević privlači pažnju izgledom, pokazala svoju fizičku transformaciju

I. S.
Foto: Instagram/anjablaa
Foto: Instagram/anjablaa
Anja Blagojević jedna je od najpopularnijih influenserica u regionu, koja svojim izgledom često privlači pažnju. Pratiteljima je otkrila da formu održava redovnim treninzima i pokazala koliko se promijenila u proteklih nekoliko godina.

"Fotografija lijevo je od prije skoro pet godina, a fotografija desno je trenutna. Razlika u kilaži je oko sedam kilograma. Trenutno imam oko 55 kilograma, a na ovoj slici sam imala 48. U tih pet godina sam imala dosta uspona i padova što se tiče treninga. Dosta puta sam se udebljala pa opet smršala i tako ukrug", započela je.

Dodala je da je od početka sve sama učila i i da tu prvu godinu treniranja "može skroz otpisati".

"Trenutno sam u najboljoj formi koju sam ikada imala, jer sam po prvi put nakon posljednje faze gubitka kilaže izgradila kvalitetnu mišićnu masu", zaključila je.

Inače, Anja je rođena 2000. godine u Doboju, gdje je završila Srednju ekonomsku školu. Ranije se pojavljivala u spotovima regionalnih muzičara, a onda se posvetila društvenim mrežama.

Izvor je prošle godine otkrio koliko treba platiti za reklamiranje na njenom Instagram profilu.

"Poslao sam joj poruku i pitao je koliko bi koštalo da objavi moju reklamu na storyju na Instagramu. Odgovorila mi je da je cijena 3.500 eura. To znači da bi objava stajala samo 24 sata, a to je preskupo pa sam odustao", kazao je.