Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poceli smo pratiti i zivote pjevaljki preko Drine... Samo nam je to falilo...
Jer naša estrada ne postoji nažalost
@Tarantino Da ti pravk okazem, isto bi mi smetalo da je rijec o nasim pjevaljkama...al' opet bolje i to nego neke "navijacice" o kojima ima vise tekstova nego o fudbalu.
Redovno posjećuje piramide Visoko.
sve se može kad se hoće
Pa kolika je bila onda ako je 15 kila skinula
U Milice duge trepavice...
Dzaba kad te nece niko mozes mrsati koliko hoces
Nikog nije briga.
Šta me briga !
___________
Estradni umjetnici su nam bitniji od neurohirurga
sta ce narodu bez mozga neurohirurzi.
Sto bi prost narod rekao, ja bih ovo je*ao
Većina ljudi misli da je prvo što se desi ako preskoče jedan obrok ili ne jedu čitav dan - glad. Netačno. Prvo se desi apetit, dakle neće vam se ništa desiti. Ustvari nestaće vam sve bolesti. To je apetit ili ovisnost. Samo zdrava osoba može biti gladna. Tek se glad pojavi kad ozdravite, sedmica do mjesec bez hrane, i jedina moguća posljedica - mršavljenje. Više u knjizi Fasting and Sun Bathing. I ko je ova? Znam imena svih Pokemona, ali za ovu nikad čuo.
I tata bi sine
Možda se pojačano troši