Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hodati se moze i brzo i uzbrdo i nizbrdo i sa teretom u ruksaku, i manje opterecenje na zglobove i koljena za osobe sa velikim viskom kilograma. Ali je kljucan kalorijski deficit bez toga skembe ostaje isto.
Ja mislim da je kopanje najzdravije i najkorisnije.
Moj cilj je da izgubim kilograme, ali mi je još važnije da hin poslije ne nađem.
Ako imaš 100 kg hodaj i probuši kašiku negdje do 80 kg.....onda polako trčanje i vježbe u teretni....koristi mnogostruke, za muškarce najbitnije da prangija oživi drama
Nije tačno zdravije je Hodati od Trčanja trčanje nije dobro pogotovo za osobe sa viškom kilograma mogu kukove koljenja povrijediti tako da je Bezbjednije hodanje 5 6 kilometara bolje za zdravlje i srca i zglobova..
Vala niko nije rekao, mašala što je mršav
Stalno pisete o debelim, pa ima li iko ziv da je mrsav da za razliku procitamo tekst kako se udebljati...