Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li se đe hin je izgubio da hin probam naći?
Decko, imas ogromne cipele da popunis. Niko nikad nece dostici popularnost i ljepotu Sandokana kao ŝto je to 70ih uradio Kabir Bedi. Bio je popularan kao Elvis, i bio je skoro isto tako lijep i simpatican, prirodno. Divan covjek, tesko se takmiciti s takvim legendama.
šablon klix članaka. objava neke zvijezde na instagramu -> vizuelni detalji objave -> opis ispod slike > slaganje ili neslaganje publike u komentarima
I evo mene i tebe ovdje u komentarima. 1:0 za klix
Bolje je izgledao prije...#nohomo
Iskreno, koristim metodu 16:8 i rezultati su fantastični. Za 30 dana izgubio 5,5kg, ali još važnije mentalno se osjećam puno bolje. Ne namjeravam se ubijati treningom poput njega, to je već previše.
autofagija . .. i meni je bila od koristi . .. nisam imao problem sa kilogramima ali sam ostvario odlicne rezultate
također i ja. svima preporucujem raspitajte se o intermittent fasting 16:8. čuda čini!
Iskreno, kakav debill moras biti i gledati ove turske serije? Roditelji podhitno zabranjujte ovo djeci, bukvalno se zaglupi uz ovakve serije