Ima 91 kilogram
61

Plus size manekenka otkrila šta sve pojede u jednom danu

N. C.
Ashley Graham
Ashley Graham
Ashley Graham (35) jedna je od najljepših plus size manekenki današnjice, a njene obline česta su tema na društvenim mrežama. Tim više što se Ashley ne libi nositi razne kreacije i s ponosnom pokazuje svoju figuru.

Manekenka je svojedobno otkrila da ima 91 kilogram i 177 centimetara, a žene joj 'zamjeraju' jer izgleda kao da ima 60 kila.

Mnoge se pitaju i šta Ashley jede tokom dana i kako to da na ovako dobar način 'sakrije' višak kilograma. Graham je zato otkrila šta jede.

Sa suprugom Justinom Ervinom, za kojeg se udala 2010. godine, obožava odlaziti na večere u restorane i često uživa u pizzi iako zna da nije baš nutritivno bogata već samo kalorijski.

I dok druge manekenke paze na svaki gram i opterećene su unosom kalorija, Ashley jede bez ikakvih restrikcija. Na kraju krajeva, nju su proslavile njezine obline pa zašto bi marila za 'standarde ljepote i mršavosti' koje nameće društvo.

Sama je priznala da postoji period kada kilažu ipak želi dovesti u red, a tada se njezin jelovnik sastoji od puno nutritivno bogatih namirnica.

Za doručak pije smoothie od kelja, đumbira, limuna, jabuke, cikle i peršuna. Za ručak bira kvinoju i integralnu rižu s povrćem, koje prelije pastom od sezama. Pečeni losos s rukolom i batatom je za večeru, a čokolade se ne odriče. Kada se želi nagraditi ili je vrijeme za 'cheat meal' najčešće odabire makarone sa sirom.