Šta joj je zasmetalo
38

Plus size model Ashley Graham o Victoria's Secret reviji: Moram biti iskrena, oklijevala sam

I. S.
Foto: X
Foto: X
Plus size manekenka Ashley Graham zablistala je na reviji Victoria's Secreta. Zatim je otkrila kako se dvoumila oko toga treba li prihvatiti poziv za saradnju s ovim brendom.

"Moram biti iskrena, kada su me kontaktirali iz Victoria's Secreta, oklijevala sam. Ovaj brend godinama nije bio posvećen osobama poput mene. Njihova vizija ljepote djelovala je ograničeno, kao da je sve što su stvarali bilo namijenjeno samo jednom tipu tijela, koji nije bio moj", započela je.

Dodala je da je vidjela pravu promjenu nakon što je razgovarala s rukovodstvom Victoria's Secreta.

"Bili su uzbuđeni što sam se pridružila reviji i uvjerili su me da ovo nije kratkotrajna stvar. Modeli s oblinama nisu bili samo simbol - Victoria's Secret istinski želi biti dio revolucije tjelesne raznolikosti. Zajednička nam je posvećenost prihvatanju tjelesnih različitosti na trajan, smislen način", objavila je.

Victoria's Secret revija održana je nakon šest godina pauze. Važi za jednu od najznačajnijih manifestacija u svijetu mode, a publika širom svijeta je s oduševljenjem pratila reviju putem live prijenosa.

Osim Ashley, u reviji su učestvovale i brojne druge manekenke, među kojima su Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Barbara Palvin, Bella Hadid itd.