Nosila prozirnu haljinu
67

O izdanju Alessandre Ambrosio s Victoria's Secret afterpartyja priča se danima nakon događaja

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Nakon što je prošetala pistom na Victoria's Secret modnoj reviji, brazilska manekenka Alessandra Ambrosio za afterparty birala je izdanje o kojem se priča i danima nakon ovog događaja.

Pojavivši se na afterpartyju u New Yorku, Ambrosio se nije ustručavala da pokaže svoje tijelo u "goloj" Dolce & Gabbana haljini.

Crna haljina je imala duboki dekolte, dok je prozirni korzet naglašen krojem. Ispod prozirne haljine, Ambrosio je nosila crni čipkasti grudnjak i gaćice.

Manekenka je nastavila da dodaje više glamura potpuno crnom ansamblu sa krznenom jaknom, koju je prebacila preko ramena. 43-godišnjakinja je upotpunila izgled crnim štiklama s remenima.

Osim toga, birala je i naušnice brenda Dolce & Gabbana, a kosu je oblikovala u jednostavne talase.

Društvenim mrežama i dva dana nakon revije dijele se njene fotografije, uz divljenje njenom izgledu i poruke da samo ona može iznijeti ovakav komad odjeće.

Ranije tog dana, Ambrosio je prošetala Victoria's Secret pistom u crnom čipkanom bodiju, sa zlatnim krilima. Uoči emisije za WWD je rekla da je uzbuđena što se vraća.

Nakon događaja, Ambrosio se također oglasila na svom Instagramu i podijelila niz fotografija sa događaja. Objavu je napisala: "Kakav show! Divno je biti dio ovog čarobnog trenutka".