Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista je pokazala nesto sto do sada nismo nikad vidjeli
FUN FACT -Zenke ma jmuna imaju krzno,a zenka covjeka zeli da HODA GOLA .
Izgleda ocuvana.
E eto bas u nausnice gledam
Sranje od mode :D
Ovo su zapadne vrijednosti i slobode zene? I sutra djecaka ili djevojcicu iste pitaju jel ona polu gola tvoja mama? cestitam....Neka hvala
Da, to je sloboda. U prevodu mogu da rade sta zele. A ne da ih roditelji umotaju u sator i odreknu ih se ili u bi ju ako i pomisle da smiju drugacije.
Sad baš viđeh, ima ona i gole slike, i sad je ona pored svega toga poznata i uzor, primjer u ponašanju? Kako to?
Poznata je jer je dobra manekenka, uzor mozda djevojkama koje zele time da se bave. Razlicitim ljudima su razliciti ljudi uzor, ne vidim sta je to toliko grozno uradila... Uostalom, ovo donosi pare, nije to do nje, da je diplomu pronosala ne bi ovako prosla... Eto, ti npr si i dodatno potrazio i sad znas da ima i gole slike...
Šta li se dešava sa svijetom, sve otišlo u pogrešnom smjeru. Nemoral se pokazuje i predstavlja kao nešto lijepo. Trebalo bi pitati ovog što je sročio ove hvalospjeve na ovaj razvrat, bi li volio da mu se ovako sestra ili majka pokazuju.
Moral je fiktivni pojam i ne predstavlja nista osim obicaja kojih se neko drzi, a naravno da varira kroz historiju i zavisi od kulture. A bas ste vise dosadni s tim "sta bi da ti je sestra ili majka"... Isto kao da i tvoju sestru tjera neko da se oblaci ovako?? Poenta je da MOZE AKO ZELI.
Za sve je kriva Zadruga i srbijanski turbo folk
Hahaha, gledaj očiju ovome iza nje..