Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvih 10 000 koraka,ova danas gospoda ne može ni 20 metara hodati,jer ne mogu oni jadni izdržati taj napor,još malo će parkirati auto skroz ispred vrata kuća da odmah ulete u auto da ne moraju hodati.Danas je postalo sramota hodati,još i ismijavaju te koji hodaju,ufurali se ljudi,ko da žive u Njujorku a ne po ovim našim vu*****inama.
A ne ser.....
Neki dan je izašao članak da je 10k koraka dnevno samo mit, ali nije ta vijest još dogurala do klixa hehe.
Dobro pazite da nemate možda giht-povećenu mokraćnu kiselinu u krvi, jer ćete uništiti zglobove pogotovo hodajući ubrzanim tempom ili još gore trčeći.