Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kome vi prostor dajete ...daj ubozbiljite se
A da joj kuci kazes usisaj malo rekla mi pa kako cu vidis da sam trudna, sve me boli
Nakon 300 zvjeri...dobro se drzi
Hu the f... is Rialda ?
Ravakuuuu...
Ko njoj napravi dijete?
Ovaj klix definitivno treba obrisati iz aplikacija!
Zašto raja misli da im pristaju ove predimenzionirane cvikare'? Ima i onaj fazon kobajagi opasnih tipova kockaste obrijane glave, brada u fulu i Versace kockaste cvike što pola face pokriju, na njima font slova 3 centimetra... pravo me sramota ispred njih. Ako cvike koštaju 300 eur, ne znači da ti pristaju haha Klasika i Ray Ban su zakon.
znal se ko je otac
Ova nas joši za j**je Ne radi ništa u živou u zeza raju
Ova nas joši za j**je Ne radi ništa u živou u zeza raju
Ko nije pito nije ni dobio, hajmo dalje jedini cilj joj je bio OPET se dobro udati!
Rentala neki hotel ili nesto da snimi ovo i da mi mislimo kako ona zivi eksravagantno....
Živjet će pored Elvisa, zato je i ostala trudna, ne misliš da je valjda zbog ljubavi hahha
ja ovde usao samo da napisem ovaj komentar ..... mislite da sam čitao sta ste pisali i da me briga za ovu ....??? i da je bitna ???
e ovo mi je drago čuti
Sto nas to zanima ? Znam samo zena u svojoj ulici, pa niko o njima ne pise, a rade, idu u kupovinu, slomise se oko drugog djeteta itd itd....dajte molim vas, ko uopste ove ljude prati i sta vec, ukinuo FB ima 10 godina, a IG udjem mozda nekad, jer imam raje koja i ne zivi ovdje po Sarajevu itd, pa neki vid komunikacije....zgadilo mi se od slicnih persona sve to "drustveno"....
ozbiljno, ko je ova? jos ozbiljnije, koga briga sta neka trudnica radi?