Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Zagrebu sljedeće godine bajramski malonogometni turni...
Imal neko da nije zaustavio život u ovom napaćenom gradu? Kome god se k.rac digne organizuje utrku i paralise mi život pola dana...
“Novogodišnji Run molim lijepo!” Ostavite naš “Advent” nama katolicima, nemojte nam i to prisvojiti jer vam je eto lijepo tada. Inače, ne bi mi smetalo, pišem ovo jer stvarno pretjerujete.
Advent run u Sarajevu, citaju li ovo u HNSu?
Sarajevo kao grad kojeg okruzuju Bjelasnica,Igman,Trebevic i Jahorina bi trebao imati i napraviti najbolji advent a ne fol Zagreb,nemaju planine,sinoc na Jahorini sve Hr tablice.
Došli na trčanje i advent parti.A što se tiče ;planine; na Sljemenu se održava godinama svjetski kup u skijanju a na našim kup međeda.
Dobro to je sve do drzave sto se nista ne odrzava,Sljeme nije do koljena mnogim nasim planinama.
Zar nije Kalendar run?
Lunar run
E to more tako, znaći noću. Neka zatvaraju ulice uto doba jer tada svi mi normalni sjedimo kodkuće i gledamo zvezde granda, parove, zadrugu ili neki slićni bogougodni program, dok jalija jalija po šeheru, trka se od semafora do semafora. Što se mene tiće zatvorijo bi ćitav šeher za saobraćaj cijelom heftom od 21:00 do 05:00
Jel igraju i oni na bajramskim turnirima ili? Sto Advendt run?
Ne zelim potpirivati vjerske neke tenzije al barem se kod nas zna sta ko slavi... Ako je dogadjaj za sve onda je morao imati naziv za sve. Tipa novogodisnji ili sta ti ja znam. Inace ljudima zelim sretne praznike.