Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo.. višak kilograma je zdravsveni problem i oni svojim primjerom dokazuju da se može.
Pa mozda i jedini "show" koji ima neki smisao. Ostalo je smece od pjevanja, farmi itd parada golotinje turbo folka i neukusa...
Ako mu je djed životni model vjerovatno se identificira sa djedom - to opet vodi do problema ljutnje zbog nedostatka kontrole nad svijetom u kome živi sada jer je djed živio u vremenu prije 50 godina a svjet danas je dosta drugačiji. Ljutnja se kompenzira hranom - ovdje se otvara mjesto za djelovanje odnosno odlazak kod psihologa.
Njegovo mršanje je tek sada na početku. Trebao bi otići kod psihologa - da se vidi zašto je došao na 172 kg.
Indikativno je da spominje djeda - to znači da najvjerovatnije jede kako bi eliminisao zastarjeli sistem kontrole koji je dobio u ranom djetinjstvu od roditelja i ljudi koji su ga odgajali. Ako je rastao sa djedom tu vjerovatno nešto ne štima kad su roditelji u pitanju - možda se osjećao napušten ili ostavljen. Nisu to neki veliki problemi za funkcionisanje u društvu ali po vlastito zdravlje jesu.
Da si gledao/la znao bi sto je dosao momak je prebolovao leukemiju i od straha da se ne vrati bolest je samo jeo da nebi opet smrsao od bolesti a usao je u show da zdravo uz pomoc profesionalaca zdravo smrsa da nebi rizikovao da se leukemija vrati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo! Moj čestitke za uspjeh. Ja sam za godinu dana uspio skinuti sa 123 na 95, i znam koliko je .aje.ano, ali ovoliko skinuti je 100 puta teže.
Izgubi da bi dobio svaka čast 👏
Svaka cast. Treba imati volju i sve je moguce.
bravo decko