Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar dan - Dobar dan. Koliko kosta jedna kugla sladoleda? Toliko i toliko. Kazes DA ili NE hvala.
A ne znam vala nikog da je dosao, pitao koliko je kugla i izasao, ofirno je to raji, a i jest malo glupo, nije milion jbt
baske vode 2.5 eur plus 1 eur za bolji kornet, dakle 12 km sladoled
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sta fali snjeguljici
I on gelato uzeo, kod nas je 4 KM
ja usiko drvetašaca, kupio razmućoku sa vodom, eo stavio šćapove u sok i stavio u duboki led, lagano imam sladoled čitavo ljeto za džaba
Nitko te ne sili,mozes otici u supermarket koji je odmah iza zidina starog grada i uzeti obični kornet koji ćeš platiti manje...a Dubrovnik kakvu god cijenu da stavi opet je krcat turistima i Dubrovnik mora smanjiti broj turiata ako želi ostati na UNESCO popisu ,to su im i rekli...
Ponesem mikser kupim vrecicu sladoleda u prahu ,ne mogu nishta nama dobro iskusnim paradajz turistima.
To je preskupo ali jel se itko zali na cijene u veneciji i monte carlu? Ne. A zasto se onda zaliti na dubrovnik? Evo, dosao pep guardiola na ljetovanje.
Trebao mu je neko reci da domaci placaju za jednu kuglu 1 euro, a stranci 4 eura. To je protiv pravila EU i to je kaznjivo djelo!
Ova kugla je kod nas 4 marke. Obični sladoled je kugla 2 marke. Ako idemo računicom da se na turističkim mjestima marka pretvara u euro, to je to.
Nije to to, skupo je i kod nas i kod njih. Ali sto neko napisa kad sam na moru ne obazirem se. Dosao sam da potrosim. Srecom ima destinacija gdje se nas novac i mi kao gosti cikenimo vise nego u Hr. I ne samo mi. Uz to Sarajevo jos uvijek prejeftino.
Odes u monte carlo, platis 6eura za 3kugle nebitno bio kornet il casa. U centru pariza champs elysee parking 3,50 sat. Dnevna karta 30. Gdje je parziz a gdje dubrovnik..
To sto je tebi blizu ne smanjuje vrijednost dubrovnika i ono sto nudi
Brat 4 kugle u centru Dubrovnika uzeo i sad se zali
Sto se tice sladoleda najvise volim porodicni kad porodica nije kod kuce
2 - 3 po kugli ja cesto placam po njemackoj. I to ne na moru.
Kako siješ tako će ti se i vratiti#
Kao i milion puta do sada, budite ovce i idite u HR na more. Za tu cijenu se može ljetovati BILO gdje u svijetu.
Mozda i jeste skupo i preskupo zavisi iz kog ugla gledas situaciju.Ali ko vas tjera da idete tamo a pogotovo da kupujete sladoled ili bilo sta drugo. Ljudi su odredili cijene pa bujrum ako nesto zelis plati ako ti je skupo produzi dalje. Ides tamo gdje mozes podnijeti cijene a ne negdje gdje su cijene navodno visoke i odes tamo da bi se hvalio na drustvenim mrezama a u sustini si se samo napatio
ma da on valja pa ajde.. nego taj sladoled je sasvim prosjecan u najboljem slucaju.. osim toga sladoled se jede samo u Italiji brate.. totalno drugi nivo a manje kosta. Inace citava hrvatska je ruzna kopija italije.. svaki restoran nudi pastu i pizzu ako to hocu onda cu to jesti tamo gdje je izmisljeno a ne u Hrvatskoj. Hrvatska je jedna velika turisticka zamka ali to shvatis kad putujes po svijetu.
Aaaaa Mateeee pa i ti se zajebaaaaa aaaaa. Navukoše te na spruuuuddd a Mateee, jebaaa teee
Da je uzeo 5 kugli sestu bi dobio gratis.