Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
topu treba unesco da zastiti.
Ako trazimo mozda i hoce, a ako nastavimo ovako sve ce komsije pokupiti kao svoje 'tradicionalno'
Bilkni mrs onaj sa dzamijom na pakovanju umjesto putera 👌
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Od svih sastojaka imamo samo hurmu
Najbolja stvar koju sam kupio je pizza pecnica.grije na 450 stepeni.mada i to jos fali nekih 50-60 stepeni somuni izadju ko iz pekare.tajna je u temperaturi..istina fali onaj smek drva ali..niko nije savrsen😂😂
Drugi a ispravan naziv je sirimaslo!
Topa je bez jaja
Jaje i mladi sir u topu? 🤦🏼‍♀️
...e cuj jaje u topu ide...zasto ljudi imaju potrbu da izmisljaju neke gluposti to mi nikad nece biti jasno.
topa maajka
U mojoj kuci topa je nezaobilazna tokom citavog mjeseca ramazana
Tako je
ja topu pravim s puterom, kravljim maslom, pavlakom domaćom od kisela mlijeka, kajmakom koji dobijem kuhanjem domaćeg mlijeka i domaćim suhim sirom. nikad ne stavljam jaje kao ni mladi sir.
e to je topa, ovo sto su nam napisali je obicni cimbur koji se jede svako jutro za dorucak
to je to. Mada moja zena ne stavlja toliko sastojaka. Ali stavimo sto se ima pavlaka, mlijeko puter i mladi sir... i drama... ovo gore novotarije neke...
Za pritisak i šećer👌
Somun sto prodaje ovaj iz obiznjeg granapa Tr Šejla top Ja mislim da ga narucuje od ljudi koji prodaju lepine i Zmaju... Somun uz topu je ekstra
Jedete li vi Sarajlije ista drugo osim tope?
ovi sto komentarisu i zamjeraju topi i vrucem samunu,neka isposte koji dan i onda probaju.
Najbolje kad se umoči
A gdje bi čovjek mogao probati tu topu, jel to nešto što se može naručiti u restoranima
Ne ozbiljno ljudi, gdje se može otići na topu
E svašta. Izvinite što svašta volim da probam
Zanimljivo mi je kako vruć somun i topa idu i usred zime i usred ljeta, kao da to mora. Neko će reći tradicija. OK, tradicija, ali ne slijepo na štetu zdravlja. Treba se prilagođavati sezonskoj hrani. S razlogom se svake godine pomjera za 10 dana, da bi u svom vijeku čovjek u svim periodima godine osjetio Ramazan i ispostio. I duže i kraće dane i hladnije i toplije i lakšu i težu hranu, a ne zakucat' se pa samo jedno.
fakat
@guzollini i @baboooka Je li to neki kontra argument napisanom? Ovaj drugi nije bio ništa u stanju drugo ni napisati osim "fakat", a ne zna ni šta to znači. Oličenje papanluka - nekritičko pljuvanje svega drugačijeg i još se krene kleti k'o neka baba. Vidi se da se u gradu nakotilo takvih, šteta za grad.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)