Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha, recept '' adekvatan ekonomnsko-socijalnom položaju prosječnog Bosanca''. Izgleda da su i najstarije generacije zaboraviole Bajram sa ''gurabijama''.
О, Боже, колико Азије на овом порталу. Треба се мирно разић, па у свом филџану развијајте баркате Саудијске Арабије уз бајрамске "сластице".
Sta laprdas djikancicu, jedes govna s tri prsta i to ti je slastica.
Bajram je blagdan Bajram nije praznik - u prevodu prazan praznik vam je npr kad' ustanete 1. januara i sve vam prazno glava, novcanik, ulice, boce ...
Djikanima se usta zaslinila, a stomak se utisno kad vide ove slike. Sad ce da se napiju od muke i, pobiju pola sela kod Janje