Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dubrovnik u top 5 destinacija svijeta..brravo edine a vi kliksadzije lagano na shishu od maminih para
Pa druze i ti si klixadzija haha
Ko si ti da kritikuješ gdje će ko i kako će živjet svoj život?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ramstek 195 km,meni invalidnina mjesecna 154 km ,60% RVI,zasto covjek dade dio tjela,dok su drugi uzivali i dan danas uzivaju,mi borci jos nismo svjesni normalnog zivota,ostali smo u grcu,izgubljena i prevarena generacija,jednostavno tropa.Haram Vam bilo za sve sto ste nam uzeli,vi govna.i od '95.
Moj druze a evo sad hoce nove generacije da vrbuju za isto sto si ti prosao kako bi se oni oparili i sacuvali ono sto su do sada pokrali...
Ja odem na ćevape i jedem ko KRALJ za 6.50km ili 3.50 eura.Kad imam i kad nemam puno para.
Pa Dubrovnik je jedno od najskupljih mjesta u Evropi, gdje dolaze vecinom bogati, koji ni ne gledaju na cijenu kad nesto narucuju. To je normalna cijena tu
Normalno a mi fakarestine svakako meni citam s lijeva ne desno...
Posto je argeta pasteta i snita hljeba
Ako u Sarajevu Iftar moze bit 70 KM onda moze i u Dubrovniku hamburger.
E cuj restoran poznat po mesnim odrescima a haman nije ni radio od kad je otvoren...
Trebo si neki meni napravit i za obicnu raju mislim da neces dugo radit sa takvim cijenama.Sretno
Kolko je iftar ocat'?
Ovo sa cijenama je cisto preseravanje - nista nije losiji onaj biftek od 10 KM nego ovaj ramstek od 150-200, samo prezentacija je kljucna: izgled i oblik tanjira, dekoracija, ekstravagantni prilozi, ambijent, itd. U New Yorku imate restoran gdje je najjeftiniji steak $800, a opet morate cekati dvije godine da biste dobili rezervaciju. Sta ces - i bogatima neko mora uzeti pare.
I, vjerujte mi - ne treba biti ljubomoran na ovakve stvari. Taj wagyu, kobe i slicno su vrhunski odresci ( probao i jedan i drugi ), ali ni priblizno ne vrijede onoliko za koliko se prodaju. Isto kako onaj sat od milion i vise eura ili franaka pokazuje isto vrijeme kao onaj s pijace od dvije KM, a obadva zajedno su daleko neprecizniji od najjeftinijeg mobitela. Samo statusni simbol i nista vise. Neka je sretno nasem kapitenu.
Biftek od 10 KM nema ni u Varešu
Svaka cast Dzeki. Zaradio lovu i dobro investirao. Svaka cast i prijatno gostima koji uzivaju u tim stvarima. Taj restoran nije za mene, niti bi mi bio gušt tu jesti - a kome jeste nek uziva. Sretno.
Svojim velikim trudom zaradio, karijera kakvu vecina moze samo sanjati...svaka cast Edine...sretno sa restoranom.
Pogledaj dzeke hadzije a ko da je juce bilo kad je trazio casu vode uz pitu u buregdzicici
Brate, ni ovaj meni nije ništa posebno. Ja sam u Dubrovniku bio u ribljem restoranu El Pulpo, morski specijaliteti ma za prste polizat, ujedno i zdravije i jeftinije od bilo kojeg Ribeye odrezka, koji i ne valja jesti ljeti kad su temperature vani i po 40 C.
Karpaco sa zumanjkom od prepelicjeg jaja 78 km Pa kod nas za 78 km kupis 10 prepelica i svake efte imas skoljku jaja ne samo zumanjaka
Legenda nasa neka dusmani crknu
Bravo.