Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
7km🤣🤣🤣, jbt budala
Ali dobro ima 280 gr, dok npr Pringles ima 165 a isto je preko 6 KM. U svakom slucaju izbjegavati cips u sirokom luku ako hoces normalno zdravlje
Ovo ide odlično uz piće Prime
🤣🤣🤣🤣
Nevezano za cijenu, ko se usudi probat
Probala sam ovaj cips.Volim ljuto,okus nije los,ali je definitivno preskup da se cesto uzima.Ovaj cips ce eventualno pola godine biti u ponudi Binga, a onda ce nestati.Vecina ljudi ga je kupila iz znatizelje i jer je nesto novo.
Kakiš?
nemojte slucajno probati. da crknes. ko fafaroni
Da se 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩 od ljutine!!!
nasi mladi vole sto je skupo
ne bih ovo smece probao da mi plate
Kupio taj cips u Holandiji, oko 6-7 eura, sin me smarao, na kraju je uzeo jedan ili dva komada, ja nekoliko i ostatak bacili. Bolje ne kupovati 🙄
Popularan među mladima jer su vidjeli na Tiktoku u nahajpali se. Probali sigurno nisu ranije.
Neki dan mene dijete premunta da joj kupim..ja nikad u zivotu nista odvratnije probao nisam. Ja uopste ne znam ko moze jesti ovo govno.
Nema cipsa bez cacanskog😂
Bolje kokain uzimat, jeftiniji..
U Njemačkoj 1 EUR