Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Oni ne plaćaju kvalitet tvoje hrane nego vlastitu glupost", također je jedan od komentara. Sve objasnjeno.
Covjek pridaje i kvalitet ai šou a to kosta! Jedan steak je kvalitet koji mnogi u zivotu nece pojedti.
Čovjek prodaje maglu materemi !!
O Nusretu mislim sve najgore,dok je ovaca nece faliti vune. Ali isto tako tesko je obrazovat likove kojima je cevap I burek kraj svijeta. Vino PETRUS I konjak Louis 16 su medju 10 najskupljih pica na svijetu. Boca ovog petrusa u radnji je 10 000 eura. Znaci da ga pijes ispred granapa na gajbi u Travniku kosta 20 000 MARAKA. U restoranu je puta 4 I eto ti vec cifre od 50 000 usd
Jes...a polovina ceha je alkohol..
Ima se moze se... Ovim bogatim likovima je ovo vjerovatno sitnis. Potvrda koliko su resursi i materijalna dobra krivo raspodjeljeni. Dok jedni nemaju za obicni rucak i lijekove oni drugi imaju mnogo vise nego sto i potrositi mogu.
Ode Londonska sirotinja da se malo pokaze pa poslije placu sto im je racun 750 funti. Vidis kako baraca Arapi spiskaju ekvivalent racun od17000 dolara u Abu Dabiju i jos se napiju vina i sve kobajagi halal
odvratan lik...skoro je bio članak da nije rodjenu mater obišao i vidio više od 2 godine...
Hebo mater, jes vidjo hajvana
Svi pričaju o nusretovom restoranu, ali slabo ko ima hrabrosti da napiše nešto protiv francuske kuhinje i francuskim visokorangiranim restoranima ( 1, 2 ili tri mišlenove zvjezdice). Porcija preko 200€ bez vina, kafe i dezerta, stane u tri zalogaja. Ovaj barem meso prodaje.
Nusret je kapitalizam podigao na novi nivo.
Kod Fehre nas 19-ro jeli,pili kafa desert 175 eura😉 i sigurno bolje nego kod ovog sto jedva pricati zna
pomisle li da na hiljade ljudi i djece umire od gladi, i to ne daleko od njiha tamo... kakvi su to mozgovi u njiha...
Ko brajlovic kad zvoni sa zvonom,pa te onda odere
Šišaj Nusrete,samo strizi ovcice,ako,ako
Mim je bio simpatičan, sve ostalo u vezi ovog lika je ljigavo do bola
Joooj al me zabole minđolinađoli za Nusretove prihode i Preseravanja.
Ma treba te istetovirati Nusrete, kad si takav kliker da možeš ljude zaj..... da ti plate toliki račun na nazovi tu neku "uslugu" ..... samo naprijed..... dok ima budala zarađuj..
Da ste malo pogledali racun vidjeli bi da je vino Petrus dvije boce i porez na alkohol ( obaveza u UAE ) dobili bi ste da je alkohol u 582 500 AED ( 158.000 $ ) dakle... Alkohol koji ima porez je placen 90% racuna.