Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kupis pekac i sam pravi hljeb-kvalitetan i ukusan
Hljeb marka
Bruda uzmes hljeb od juce i turis ga u mikrovalnu i poslije je ko današnji :)
samo hanuma zasuci rukave,koju šolju brašna u ćasu,dodaj germe umućene u toploj vodi,pusti da nadođe po sata sat,oblikuj pa u šporet i eto taze hljeba za doručak. ako se doručkuje u 7 normalno da treba ustat sat dva prije pa ovo pripremit,a star hljeb cuki valja i njemu ionako prezalogajit
pa lakše ustat u 7 pa kupit u pekari. ne bi ga ni ja mijesio u 5 ujutro
Genijalan trik, postoji vec 1000 godina i zove se POPARA, ali Eureka za autora
To je onda popara. Nije hljeb.
Sve je do aditiva. Jeo sam mjesec sto je stojao na polici na zapadu. Doxaju aditive tj hemiju
kod njih se prave sa kiselim tijestom skoro svi hljebovi, zato budu po 10 dana ok jer ne mogu ukisnut tj. već su dijelom ukisli