Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kad sam vidio u sastojcima "dvije kasike meda" sve mi je bilo jasno.
I ispece li se krompir nakon sat vremena? pa za sat kill mesa ispecemo u rerni a ne krompir😄😄
Samo med izostaviti,rađe ga soja sosom pošpricati.
Za jos bolji okus umjesto maslinova ulja koristiti svinjsku mast.
Ne znam zasto minusi, ja ga tako pripremam i bude odlican.
Jedino što znam ispeći je kafa i to nes.
Šporet na drva, krompir oprati presijeći na dvije polovice, ubaciti u rernu. Izvaditi i jesti sa sirom, pavlakom, suhim sirom i slično. Nrma dalje. Kakvi pomfriti i bakrači.
Zaboravio si kajmak !
Ja najvolim da pres(i)ječem na TRI polovice.
Kad je dobar krompir ukusan je kako god ga spremiš. Ako ne valja može ga spremiti Hošo Muco ima da se obruka.
ove zime ima da se najedemo kumpjera...
ali 37% manje
hrskavo nije za ljude bez zuba,u danskoj ne možeš naći krezava insana,ko da nas svaki drugi bez zuba i smrdi na motani duhan