Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako moras ustediti vrijeme ovim onda- jadan tvoj zivot. ps/. sigurno ga riba dobro masira s ovim rukama... ;)
Kad procčtam tik tok i savjet...pa ljudi nemojte nas praviti budalama svega vam, novinarčiću...
ćao, ja sam Đura , a ovo su Đurine kućne čarolije....
Tu uopće nije bitna žlica....jaja kad se skuhaju treba u hladnu vodu i onda bilo čim se lagano ogule
Kad je jaje svježe, džaba ti svi trikovi. Pomiri se s tim da ti nakon guljenja neće ostati ni pola, jbg...
Jos ovi objavljuju kako najlakse oguliti kahana jaja?????
Imam vec duze vrijeme osjecaj da pogresno disem, pa ako moze kakav savjet sa tiktoka bio bih vise nego zahvalan
Ja ovako gulim jaje od kako znam za jaje.Kud se ne sjetih da objavim,bio bi popularni tik toker…