Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja sam negdje pročitao da također stručnjaci, samo neki drugi, govore da potapanje jaja u hladnu vodu ili led, uopšte ne garantira dobro guljenje, nego je to stvar koja varira od slučaja do slučaja i da je za dobro guljenje bitna osobina samog jajeta.
de za novopecene domacice napisite clanak kako skuhati supu iz kesice a da ne pokipi
de za novopecene domacice napisite clanak kako skuhati supu iz kesice a da ne pokipi
žene su najveći stručnjaci za jaja mislim guljenje i to što sam ono mislio
ovo ko cita, taj je stvarno puko
a onaj koji komentarise ?
@pikac...taj nije cit'o
Hebem djecu nerodjenu i sestre #klixnovinarima koji ljece komplekse na brisanju komentara. Jos jednom od srca mamu vam mrtvu rahmetli usta
Gluposti.. ono jaje kada je izlupo u tegli, pored ljuske, ogulio je i bijelanjce. Valjda teško normalno jaja skuhati, pa onda pustiti da se ohlade, i normalno ih oguliti - da u tom slučaju nema ni novog članka, ni YouTube videa....
Krky smrditi mala ćuna neobrezana