Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestao sam jest vani prije nekog vremena i počeo sebi i nositi na posao i pripremati obroke. Smršao 18 kg, jedem zdravo i provjereno, uštedim bruku para. Sa gladnim ugostiteljima sam završio. Poskupi ga na 200 maraka **** te otac gladni.
Evo vjerujemo ti hahah Za zdravu hranu ces dati dnevno 30-40 km Koga lazes?
gooUser - pa vidi se da nemaš pojma. jedno je jest piletinu iz npr. chipasa u ulju od 20 dana, a drugo je sebi pripremiti piletinu u kokosovom ulju npr. ili air fryeru. da ne kažem da je 1kg krompira 3KM, a porcija pomfrita 4KM.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kupis meso i napravis kuci burek,cuj burek 20 Km,nije ti ovo Dubai pasa
za kilu bureka ide 300gr mesa. oko 6 maraka. tijesta brasna ulja, 2-3km. porezi, prijave, osiguranje, ostali nenormalni nameti.. koliko god vama bilo skupo, ovo i nije neka zarada. Pravite sebi kuci ako vam ne pase.
Samo coconut voda, pa nisi toliko puno gladan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
stvarno nisu visoke, zasto to pitate, kad narod jede kao da su stare cijene, niko ne pita koliko kosta, nego samo naruci, jede, plati i ode
heheheeheheh kila brasna i kila krompira 2 km nevjerovatno
pa sta je u toj piti jbte....
ne vrijedi to tih para. kuhari ispodprosjek i još lošije od toga. ne vrijedi
Dabogsacuva 20 km !!!
Preskupa hrana svugdje...kuhari prosjek i ispodprosjek...ne vrijedi to tih para ništa
Iako su namirnice bezobrazno skupe, nikad lakše nije bilo naučiti kuhati. Sramota je da odrasla osoba ne zna jaja spremiti ili krompir skuhati. Ima ekonomičnih i zdravih alternativa svakodnevnom trpanju hamburgera i pita u usta.
Do sada pemzioneri uzimali bureka za 5 km...po Fadilovom modelu burek nije poskupio samo ga i za tih 5 km dobiješ manje i ne treba ti čačkalica.
Kakav bezobrazluk a onda se čude što nemaju posla .Niko normalan neće dati 16 KM za burek.
Ne treba ti kila da se najedeš, pola i dobar si.
Sramotna pohlepa!
Što kaže bloger Krule "kila naranči 6 eura ko da ih je Isus uzgajo". I mutav vidi da se neko tu zafrkava i profituje od običnih ljudi. Nemoguće da cijene rastu eksponencijalno i rapidno, a ne prate poskupljenje ostalih energenata. Ispade da su naftaši najkorektniji ljudi
sjećam se kad kad je onaj motani duguljasti burek bio 1,50 km. sad su skuplji nego u onim našim burekdžinicama po njemačkoj, švedskoj i švicarskoj.
Ako je burger meni 14km i gladan za pola sata, onda je pita dzaba...
Premalo se kuha po kućama, svi hoce na gotovo da kupe. Zasucite rukave i pravite hranu kod kuce. Potraznja diktira cijenu
Prije godinu-dvije kilogram sirnice u Zenici je bio 7 KM, a sad je 16 KM