Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj kalja medju najgore ocijenjenim.. levatska stranica
Bas hocu da kazem, sta fali kalji, jedno od boljih jela nase kuhinje
kljukuša je zakon
Meni je bolja sarma od japraka😉
Kako niko nije uvrstio ni Bosanski lonac.Glavni nas specijalitet
niko nema na balkanu svoju kuhinju...to je sve "balkanska kuhinja"
Ja sta jedu oni francuzi svaki dan u kasarni nam mix voca i povrca servirali kako ce se udebljat od junetine sa anansom ili piletina u djemu..
Meni najjača MuSkaka i Triplice :) a i futrovane paprike nisu loše
sve turska i grcka jela.
A gdje je janjetina na raznju???
GRAH!!! :)
kako su mogli kalju stavit za najgoru? kvrgusa i japrak prije ćevapa i bureka? ćevape i pitu mogu jesti usred dana usred noći.
sarma zamotana u listove kur'ana
Zao mi je ALI niti jedno od navedenih jela nije "Bosansko" vecina je grcko, arapsko, hrvatsko ili srpsko... zao mi je ali to je istina ljudi moji...
Hrvatsko ili srpsko.....🤣🤣🤣🤣 Sto me nasmija.
sta kaze izet fazlinovic, talijani bi dali ime kaljari i bio bi specijalitet samo takav..i nije bitno cijeg je porijekla jelo.nacin pripreme je specifican i mogu reci da nam kuhinja uopce nije losa.
kalja i buranija bolje od begove corbe i kadaifa
svako sebi daje za pravo da pravi neke ocjene i rang liste a, ZAPRAVO NEMA POJMA!!
Koliko toga nabrojanog je bosansko?
Pita poprskuša je zakon
Japrak ne volim, kvrgusu nikad jeo. Sac super kao cevapi i burek. Hurmasica samo sa orasima ili kokosom. Poparu ne jedem, kalja ali samo sa junetinom i boranija na najprostiji nacin. Dinstana sa lukom i mrkvom, i dodatkom bijelog luka na kraju.