Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nas klix malo provocira sa fikrinom robom.
@gooUser1576537349 konačno da I klix malo pritisne kriminalce, do sad samo copy paste
Al' kad vidim ove maline..
Sve je bolje od pilecih prsa.
Često je čak i ivalitetnoje zamrznuto jer ne atoji na tezgama danima...
Najbolje ništa nejest...nejesti, jer tako nećeš pojesti ništa štetno. Jedan polupokvareno zamrzne, drugi pršće hemikalijama treći ostavi na suncu odmrzne pa zamrzne, četvrti popršće vještačkim bojama da uklini trulost. Ko je danas dobar i ne uvaljuje, nema tog! Svi kažu ja sam baja to je raslo na prirodnoj balegi, kao da je kravin izmet Kristian Dior povrća. Sve što sam posiješ, negenetično, zdravo je i zamrznuto, živjeli!
Joj Fikretovih malina 😂
Ju kako ste zločesti
I operite smrznuto povrće, često se moze salmonelom zaraziti od smrznutog voća. Najbolje ga je ne jesti prije nego se termički obradi.
Malina namjerno postavljenja,sve protiv Bosnjaka... I ona troica sto pisaju po BH ni jedan nije osunecen...Toliko...
@Plot...vidis po slikama da je kozica veca od cune...zumiraj...svako ko je osunecen ovo ne radi svojoj domovini ☝🇧🇦
A najgore je jesti Srebrne maline
Kad vidim ovu sliku povracam.
Fotografija članka ima snažnu poruku i nije bezveze izabrana da je gledamo i da nas podsjeća šta više ne trebamo kupovat'. 😊
Fine maline
Maline iz mrtvih vracaju, stebrne naravno