Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam nikad probao prziti krastavac, niti cu.
nisam. ali djon od cipele i lubenicu redovno przim, a uskoro cu i skakavce
Vodu prziti... Ma bravo
Bozo Vreco zna jos jedan nacin kako se krastvci mogu korisiti. De im Bozo cire.
aa to je onaj recept s jogurtom jel da?
Redovno jedem prženu lubenicu,to je tek delikatesa !
Nisam, kakvo je stanje samo jedem *ovna