Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovi doista misle da ni jaje ne znamo oguliti ?
Friska jaja se mnogo teze gule u odnosu na starije. Kuhanje 10 minuta u kipucoj vodi nema fule i nema tu trikova.
Nikad u životu. Samo naglo bacanje u vrelu vodu, pa nakon kuhanja u hladnu će omogućiti da se lahko gule, a i sto ako zakačiš opnu u startu
Kud poskupise, sto prije ovo nisam vidio, sad bi pekao do iftara sve, citav zivot sam zivio u zabludi.
Ja skinem ljusku i pojedem je a jaje bacim cuki