Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi ne pijemo kafu, mi je ćeifimo satima. Švedi samo saliju u sebe a kod nas čujem najnevjerovatnije tračeve i priče . Mi smo ogovarači i tračare kakve svijet nije vidio još ako je nečija krava crkla.
Nisi ti bio nigdje vani. Mi smo ti ko mačija guza.
Što je najgore osoba koja ogovara druge ogovara i tebe. Samo promjeniš kafanu i sto . Mi smo rođeni konspiratori svako se protiv svakoga okrenuo ali iza leđa i rovari okolo - uz kaficu naravno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kafa nacija ☕
Jutarnja kafa je lijek ako se pije u malim kolicinama i bez cigareta nazalost ....nazalost posto to kod nas ne ide jedno bez drugog.
zivo me zanima sta to kafa lijeci ?
ustanovljeno? od strane proizvodjaca kafe hahah . pa svaki kardiolog i svako naucno istrazivanje kaze da se kafa izbaci iz organizma.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kafa je toksin i generalno lose utice na organizam. ne znam kad misle poraditi malo na prevenciji. mladi ljudi iz radoznalosti i dosade konzumiraju kafu u velikim kolicinama jer se promovise kao nesto dobro.
Generalno, kvalitet kafe u BiH je veoma los. Vecina raje kupuje mljevenu kafu koja je veoma losa. Niko vise nece da melje przenu.
Dijaspora im nabila ove procente heheh
Ma nemogu ovo, pa BiH treba medju prvima bit. Ovdje se piju dzezve litrenjace po citav dan. Ovo nije tacno
treba provjeriti gdje se najvise pije u toku radnog vremena
U Skandinaviji je imas besplatno na radnim mjestima. Poslodavac casti. Pa kontaj
Ko nije pio kafu u Skandinaviji ne zna šta je 50 nijansi proljeva
Joj miris uhhh.
Samo sa šečerom , kafica i mahaluša koja zna sve o svakome .
Ništa ljepše kada uđeš u kafanu, kažeš naglas "Dobro jutro, jel' može jedna duža u malu šolju",pa natanane je popiješ.A miline.
Postim.
jos kad bi se kod nas vodila evidencija o svim kafama koje popijemo bez racuna .. nebi nam bilo ravnog ;)
Najveci izdatak u kuci hodat po kafanama