Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo da Sanja ne kaze da je protjerana svinjetina sa Klixa haha
@Spartaa ha popio pivu, rakiju, ha pojeo svinjetinu ista je težina grijeha. svinjsko meso je koliko ja znam zabranjeno i katolicima. davno sam u jednom srbijanskom časopisu čitala kako je svinjsko meso najlošije kvalitete, ovčetina kao najzdravija na prvom mjestu je bila jer ovce se najviše hrane travom, bez ili sa malo stočne hrane. svakako nisam ljubitelj crvenog mesa, riba uvijek kao i piletina po mogućnosti domaća, ne s farme.
Sljedeci put kada budem na Tajlandu McDonalds me nece vidjeti
Cestitam sta je sljedece sa benzinom i barutom ?
najjeftinija to je razlog ko voli nek izvoli
Taman da Sanja moze lizati prasetinu, da ne lize samo k***.
Smeće kao i sve ostalo iz McDonald's-a
Necu vise nikad nista pojest u Mc Donald's u
Vijest je tu samo zbog - 🐷. Klixovci, izvolite. Vaša platforma za govor predrasude i mržnje Vam uvijek nudi dobar povod da ispoljite 'id' (nesvjesno i instinktivno). Vama pravo na neodgovorno laprdanje, a nezavisnom i nepristrasnom Klixu - 💰.
Samo je potrebno kosku baciti. Nebitno je sto se radi o necemu na drugom kraju svijeta, pa cak i na drugoj polulopti 🤣🤣🤣
Zašto?
boosnjaci takodjer vole svinjeti samo lazu da ne jedu jet su mitomani
Zasto li se ti brines sta bosnjaci vole ili ne vole jesti? Ubice te mrznja, prvo ce ti jetru izjesti, a onda zeludac i redom drugi organi poceti otkazivati. Opusti se, zabavi se sobom, nije tebi niko kriv do ti sam sebi.
Ima li ko da javi Sanji Vlaisavljević....
sta me boli briga za Tajland
Uzas 👎
Naravno da je uzas, sladoled i suho meso...svasta ljudi jedu