Sarajevo
83

Na Ilidži otvoren novi cafe restoran Mabelli: Gastro senzacija s ugodnim ambijentom

Cafe restoran Mabelli
Cafe restoran Mabelli
U Sarajevu na Ilidži je nedavno otvoren novi cafe restoran Mabelli, mjesto koje obećava da će promijeniti vašu percepciju o gastronomiji. Uz spektakularan vatromet, dočekali su svoje prve goste u prelijepom ambijentu koji spaja modernu atmosferu s tradicionalnim šarmom.

Cafe restoran Mabelli pruža opuštajući prostor uz pažljivo uređenu baštu, koja će vam pružiti mir i udobnost. Njihov salon, kao i terasa, savršena su mjesta za uživanje u obroku, bilo da je riječ o romantičnoj večeri ili opuštenom druženju s prijateljima.

Cafe restoran Mabelli
Cafe restoran Mabelli

Kada je riječ o gastro ponudi, hrana u cafe restoranu Mabelli temelji se na modernim kulinarskim trendovima, a goste će dočekati zanimljiv i raznovrstan meni. Preovladava internacionalna kuhinja, a svaki zalogaj je pažljivo osmišljen i pripremljen s najkvalitetnijim sastojcima, kako bi pružio nezaboravno iskustvo okusa.

Posebno izdvajaju ribeye steak, domaću pastu i njoke koje proizvode u svojoj kuhinji po italijanskoj recepturi, hobotnicu, burgere te mnoga druga jela. Bogata ponuda čeka i slatkoljupce, a samo neki od deserta su brownie, krem brulee te panna cotta.

Cafe restoran Mabelli
Cafe restoran Mabelli

Ono što je također važno je to da na ovom mjestu možete zaboraviti i stres oko traženja mjesta za parkiranje vozila. Ispred restorana nalazi se veliki parking prostor, osiguravajući vam bezbrižan dolazak i odlazak.

Iz cafe restorana Mabelli pozivaju vas da ih posjetite na adresi Blažujski drum 2c na Ilidži i doživite jedinstveno gastronomsko iskustvo.

"Radujemo se vašem dolasku i uvjereni smo da ćete uživati u svemu što imamo za ponuditi", poručuju.

Mabelli posjetite i na društvenoj mreži Instagram.