Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tradicionalno sarajevsko jelo 😁
@cosmo.3.again Kazu, neki se raznose tom bombom!
Sjenica je jedini grad u Srbiji koji ima putokaz za Sarajevo 😀
A HAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH SRBE CES OD BRATA PRAVITI.
blata*
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
koi pojede narasce mu kockasta glava
da nisu dva od tri sastojka paprike i pavlaka?
Kako misli prokuhati pavlaku?
ZA pojacanje brkova i obrva kod Zena
@trahana I rutave noge
Jel' Sjenica đe je nekad' bila....
Jok, sad je po SA brdima!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Kazi ovcavina da te cio svijet razumije
Nema prave ovčavine jaro odavno, samo ove insant paprike sa pavlakom :( Ni na Pešteri se više prava ovčavina ne pravi, kažu ne isplati im se više.
@TiSiMojeVino Čuj "nisi skonto". Ni Sandžiklije nemaju pravo da ikoga ispravljaju, kad su i sami zaboravili kako šmeka ovčavina. Jer je ne prave odavno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo u Sandžaku zovu ovčavina. Meni su rekli (Sandžaklije) da se ovo pravi od ovčijeg mlijeka a ne od pavlake
Ovčijeg sira, tačnije.
Ma bjezi bolan
Ovo sto kaze ova zena nema veze sa zivotom. Takve paprike se prave samo za prodaje i uopste nije prava i orginalna ovcavina na kojoj je vecina nas odrasla. To je proces koji traje par mjeseci i nikako se ne moze napraviti za par dana kako ona kaze. Ovo sto prodaju se valjda pravi od kiselog mlijeka i nema veze sa pravom ovcavinom.
Ko je vidio ili vidi kese kako vise izvan prozora po stedentskim domovima ( tipicno nekad za Nedzarice ) - misterija je razotkrivena. Parcijalno.
Ovo je originalno iz Vranja recept, zove se "vurda". Eto ja ko bosanac znam to. Imaju vurdijadu svake godine!
Haj đikane ne seri.Trebalo je 2 hiljade godina dok sir sa Pešteri stigne u Vranje.
I Bosnje jedu drekece