Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj opravdana cijena 60 do 70 KM. Niste vi normalni.
Ko da je janje u moru ronilo
Platis zivo janje cca 350 km, a izvuces iz njeg 1300 km? O cemu pricamo?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne može me niko ubediti da postoji ekonomska opravdanost da ova zagoretina i 2 krompira koštaju 70 KM.
krompiri se dodatno naplacuju
Radio sam u Restoranu i jako dobro poznajem cjene i kvalitete tako da slobodno mogu reć da ZDRAVA VODA nema uopće nikakav kvalitet Pečenja i mesa a čak su nekim stalnim gostima uvaljivali krvavo i loše meso tako da ako mislite pohvalit taj Restoran dobro razmislite jer taj restoran ima samo reklamu a nikakvu tradiciju
Oderite dok jos mozete. Poslije ce vam svracati maksuz pojedini arapi, a vi cete kukati. Cuj 30 janjadi dnevno, 10 restorana, to je dnevno 300 janjadi, mjesecno 9000 komada. Odakle? Pasu na Prenju?
Ma ,ne jedem ja tu , više volim odabrati jagnje i platiti da mi odmah ispeče..
Nek jos malo...kad bude prosao autput bice im porcija 3 KM.
Ovaj lobi je najviše zaslužan što se autoput prema Mostaru godinama ne pravi
Šta rade inspekcije i udruženja za zaštitu potrošača, ako je jablaničanima samo do arapa jer su cijene 'prilagodili' njima onda neka se izjasne da više ne dolazimo tamo.
Cijene svega u jablaničkim restoranima, ne samo jagnjetine, su napumpane. Koliko to košta sirovo jagnje u nabavi ako je cijena za kg pečenog 70 KM, 800 KM za jagnje ? Sve su napumpali zahvaljujući arapima kojih je najezda.
Baš je divno nema šta još kad bi ljudi pričali istinu bilo bi bas predivno Nekad se okretalo po 30 dok u danasnje vrijeme baš i nije tako
haram vam bilo
ja i nepitam koliko kosta jednostavno kupim i uzivam
Što se mene tiče najeo sam je se dok je bila 30KM Sad je samo mogu sam sebi ispeći.
nedam iz principa
Gazda ne zaradjuje na mesu nego na picu i ostalome sto ide uz janje.Ovca ojanji jedno janje i zato je cijena visoka zivog janjeta,a u sezoni znam da onaj jedan ispece 72 komada za dan i ispred stoji kamion sa janjcima.
Jesi logican, janje 300, 400KM, a on na ovim cijenama po janjetu uzme 1200,1300KM
Na koridi kod Avde 50 KM
Pa jel janje iz Bozije baste pa je te cijene c c c c c c