Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ispravno meso zamrznuto onda odmrzavanje nije problem. Ako je već prije zamrzavanja bilo smrdljivo,.. onda jeste.
Ja odmrzavam meso u zamrzivaču, ugasim ga i nakon par dana meso se odmrzne. Super je poslije mekano i mokro. Ima još jedan trik ako žurite ubacite vruć kamen od kiselog kupusa u zamrzivač. Tako u nas u fameliji.
Najbolja ideja je dakle meso jesti živo neodmrznuto a kako bi se spriječio rast bakterija
Mi sandzaklije nismo prije imali frizider
Eh super, da znam kad budem trebao odmrzavati batake što sam kupio u amku na sniženju.
Ja gluposti,u frizideru odledjavati meso i cekati 24 sata?
po ovom njihovom članku najbolje ne odmrzavati nikako