Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pika li se i Baklava za ove savjete?
Pa ja, sve se IBRETIM sto mi je komsiluk DESETKOVAN, a godinama ih gledam kako nose kese iz GRANAPA, niti jednog jedinog ORASASTOG PLODA nikada vidio nisam i sad kako su ih PREVESLALI ovi dusebriznici i ostali OLOS, sad MEDA ne mogu, 'vicu' NISAM ISTI KAO STO SAM BIO! Sta je rec', kazu TANAK LED i neki pjevaci ih nagovorili da idu u SCC da zavrcu RUKAV! A TUZNO je to!
Samo da stavim kapu od ALUMINIJSKE FOLIJE, eh da, svi Vi koji niste bili odgovorni gradjani i niste primili BIOLOSKO ORUZJE mRna kako bi spasili BAKE i DEKE, sada ste odgovorni sto BAKA i DEKA nisu vise sa nama jer su primili BIOLOSKO ORUZJE! A vi se i dalje sepurite ZDRAVLJEM i ZDRAVOM PINEALNOM ZLIJEZDOM! How DARE You - Greta PANJ! Zivio VAZELIN!
I kakve veze to ima sa člankom ?
@redovan - MEŠCINI da ni ti ovih ORA(h)ŠCATIH plodova po dzepovima nemas!? Aj priznaj da je bolja CHARLAMA u NADRI DR BILL GATESA nego u TORABIJA! Sta ce TORABI, ni NAUKA ni prefinjene GESTIKULACIJE, neki trokut, nesto, dok to NADRI BILL radi sa stilom, pare, kosulja, naocale, prevarantski duh, sofisticirana manipulacija! Nego daj nam po tu jednu KISELU vodu, stas se sad sekirati! Kasno je!
Ovo neko savjetovanje za glupane ili prepadanje a sa orašastim plodovima postajete dosadni