Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda , al je zato najukusnije a to se trazi
Spadaju li isprženi ćevapi u tu vrstu? Jedanput u sedmici ne može biti slabo pojesti ćevape.
Svjezina je u salatama i vocu i to treba biti dio ishrane svih koji to mogu sebi priustiti. Termicka obrada mesa i povrca je otkad je svijeta i vijeka. Oni i mediji i fol neka istrazivanja.
Godinama govoreno kako je meso stetno da bi se lakse prihvatila agenda o kravama koje zagadjuju sedam galaksija. Sad je na redu agenda energije. Nemojte termicki obradjivat povrce. Lakse cete podnijet racune za energiju i bicete zdraviji i sretniji. Razguli
Kaze da ne treba prziti povrce. Nista nisu rekli o kuhanju povrca.
Kako su to konzumirali naši pretci, pa doživjeli duboku starost. Još uvjek mislim da je manje bitno kako, koliko se šta konzumira, bitnije je koliko smo aktivni
Po nutricionistima bi najbolje bilo da dnevo popijemo casu vode i pola paprike..vikendom moze citava,da se opustimo
Sve je to OK, ali kad se s mjerom konzumira (kao i sve drugo), nema tu problema.
Ma šta ga imaš pržiti kad je zdravije i ljepše svjeze,kako je u prirodi tako ga pojedi. Sve ostalo je nezdravo Zato je populacija i nezdrava