Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino na zeninim goozovima mogu podgrijavati jaja.
Rižu, špinat i krompir sam podrijao hejbet puta i nikakvih problema nikad nisam imao. A jaja nikad nisam ostavio ni mrvicu pa tako da nema potrebe za podgrijavanjem.
Bezveze clanak. Bilo sta podgrijavati je rizik. Ali ako znas sta je tacno taj rizik i kako izbjeci ga, onda nije opasno. Bolje je da je pisac omda uputijo ljude sto se tice rizicnih temperatura tokom hladzenja i ponovnog podgrijavanja.
Ko jos podgrijava jaja
izbaciti kofein , alkohol, gazirano , salalme , pastete , crveno meso , bijeli hljeb , i zivjet od have