Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora svirat talijanska muzika na radiju, to je naj cesca greska kod pripreme tijesta..
Današnji šporeti sa ventilatorom i pizza funkcijom gdje temperatura ide blizu 275 do 300 stepeni uveliko olakšavaju pripremu.Kećap ne dolazi u obzir.Tijesto naravno treba znati pripemiti to je ključno.Pizza neće biti šmekom kao iz krušne peći ali skoro identična kao u električnim pećima.
Današnji šporeti sa ventilatorom i pizza funkcijom gdje temperatura ide blizu 275 do 300 stepeni uveliko olakšavaju pripremu.Kećap ne dolazi u obzir.Tijesto naravno treba znati pripemiti to je ključno.Pizza neće biti šmekom kao iz krušne peći ali skoro identična kao u električnim pećima.
prva greška je da uopšte radiš na pici kod kuće
Ko bi rekao da je kljucni korak ispeci picu, ja budala do sad jeo sirovu
Najvaznija stvar je da imas temperaturu na 400 stepeni, a posto stednjaci imaju 240 max... nikada neces dobiti picu kao iz picerije pa da stojis i na trepavicama i zato klix... ne sanjari i nelupetaj gluposti
Mekanije ili mekše?
mehše