Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta ces drugo nego jaja za dorucak
dobro je, nema ni graha, ni pačeta, ni sitnog ni gulaša... znao sam da se zdravo hranim, ovaj članak mi je samo to potvrdio 🙂
Ne svirajte klincu!Nista ukusnije ujutro od bijele reš kifle od bijelog brašna,umočene u šoljicu kafe!
Ma otkud mi to sto ste naveli.
Jaja za dorucak su vrh. Ali zaista isto dobro ako ne i bolje jedan mix od lanenog sjemena, chia sjemena, i vode. Uz to malo meda. Vrh.
Jel vi ozbiljno narodu koji jede pite za doručak govorite da ne treba jesti žitarice za isti ? Možda ste od toga trebali krenuti 🫠
Najbolji je sex za doručak!😍
@Hipokkrit e buraz ne ide ni sex na gladan stomak.
Svaka cast sto ste nam rekli, samo jos da kazete sta valja..
Ovo sto ste nabrojali za najgore namirnice su prije 10 ili 15 godina bile u top 5 zdravih namirnica za dorucak od tih istih sto sad nazivaju najgorim!
#vjerujtestruci
vjerujte sta vam se servira po medijima. sve ostalo su teorije zavjere
Dok god narod obilazi pekare, nema tu zdravlja.
ko kaze da je dorucak bitan i Vazan ?
cigara i kahva na prazan stomak u 7 ujutro, sve na svitu
Tee Edamer, te livada ubij koje jaje heno ti sebe, to ti je ko boombon