Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://raskrikavanje.rs/mobile/page.php?id=Ministarstvo-negira-da-jedemo-radioaktivnu-tunjevinu-iz-Fukusime-1214 Nemojte pisati gluposti, moze vas samo netko tuziti…kakva radioaktivna tuna, kakve budalaštine pišete. Uostalom, u svijetu se samo o FAO61 pisalo zbog Fukushime, a ne o ostalim zonama, pa naveli ste cijelo more svjetsko da je radioaktivno, sta pišete gluposti
Ima li FAO za Neum?
Samo pastrmka sa jezera sa Zelengore i Treskavice
Nije valjda da nam je svijest o hrani tako niska pa da jedemo ribu sa Tajlanda
Ova voda nije radioaktivna, ona je malo radioaktivna, ali idealna za čišćenje pora
Minus na komentar opali 3eljober koji nikad u životu nije pogledao TLN
Šta ima veze, zato navečer kad ugasiš svjetlo, svijetliš ko lampinjon
Samo je problem sto kod nas ni na jednoj jedinoj tuni ne pise FAO, tuna Trend,Rio Mare,i Volim Tuna iz Tropica sve 3 pise da je zemlja porijekla Tajland i ulovljeno u moru..eto mi kontali da vam tune rastu u bazenima..znaci ovi nasi svjesno kriju oznake FAO..
imaš na konzervi trenda, na donjoj strani, pečat aa datumom i FAO51 ... blagi radioaktivna
ako ima neparan broj oči, sumLJiva je...
A hajd eto, kolko se moze paziti i treba paziti, ali nama se u Bosnu izlivaju svi moguci otpadi, u zraku svi moguci gasovi, ali, eto, ja cu paziti jel riba s Tajlanda imala vizu da dodje u Bosnu u konzervi.