Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže jedini tačan recept a onda na kraju ka'e: Dodajte još začina po želji 😂
Do sada je 7497 kvazi kuhara pisalo o ovom fuckin bolognesu, a jelo ne može biti jednostavnije..pa veće umijeće je složiti burek/pitu. Uostalom u bolognes ne idu špageti nego tagliatele ili ti ga široki rezanci
Joj sto ne mogu ovakvih strucnjaka, nakon tri sata kuhanja od namirnice ostane lešina doslovno, sve sto je u njoj hranjivo ode u dim. I on fol strucnjak, a da ne kazemo kako 99% ljudi nema tri sata na raspolaganju za obicne spagete
Jarane za tri i po sata ja i Fudo janje ispečemo bolan bolan a ti dumaj toliko vremena da bi pojo tanjir špageta, eee moj si ti jadan mi ne bio 🤣
@Lamonya Ti u kući peci janje, a ja ću ipak bolognese kako treba.
@Lamonya To mu dođe,skuplja pita nego tepsija.
Nikad: kuharica otkrila..🙄
Jarane, borba sa suncokretovim uljem, a ne "extra dj.mas. ulje"
Otkrio bitnu stvar da moja Hašmeta kuha tri sata bolonjez nebi mogo distribuciji izmirit račun.
Bolje ovo nauciti neg zeniti jebanu liberalnu djevojku pa zajedno u pekaru 😂😂😂Hvala klikse, konacno nesto korisno i od vas. I kuhati al jebanu necu ocm 😂😂😂😂