Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pricaju dva jagnjeta u australiji i jedan kaze..vjerujes li ti u jablanicu 😂😂
@BUBEUGLAVIHahahaaaa
@vlado112Hahahaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nista posebno higijena je losa
@framigo gdje je velik protok ljudi tesko je da je sve uglancano stalno. Niko se tamo nije otrovao godinama, sto govori samo za sebe, a meso jeste vrhunsko..
@šnalica Pa jel bi se morao otrovati da bih rekao higijena slaba ma daj molim te.Teško je držali lautet.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa u čemu je tajna? Ja sve pročitah, a nigdje ne vidjeh i ne shvatih u čeđu je tajna. U tome što je Jablanica na pola puta do mora? Nije to tajna! Manje klikbejtova ljudi!!!!!!
Pocelo je sve od UDBE I KOS-a, sirom Bosne vrbovani su ugostiteljaski objekti u drzavnom ili kasnije privatnom vlasnistvu, odanih, vecinom Srba kako bi se skupljale informacije sa terena o drzavnim neprijateljima, takav je slucaj i sa jablanickom janjetinom.??!!!
Kako su navalile arapcine vrlo brzo ce umijesto janjadi deve rotirati na raznju.
Pokojnog Gojka niko ne spominje. A «kod Gojka» je kako nekad, tako i danas najbolja. Probajte!
otkako nema vise Gojka tako nema ni Restorana..Isto ko što nema Tite tako nema ni Juge
Gojko je imo divan Restoran i životinjsko carstvo A sad od svega toga je ostalo samo ime i ništa više
Naravno da ima bolje janjetine ali teško da ima restorana u BiH u kojima možeš pojesti u svaka doba dana janjetinu koja je tek skinuta sa ražnja. Kad se janjetina ohladi onda ona nije više tako ukusna i zato je ovdje janjetina tako dobra. Odeš negdje u Bosni u neki restoran i naručiš janjetinu sa ražnja a on ti je podgrijava...
Stvar ukusa. Većina voli još toplu, je volim sljedeći dan hladnu iz frižidera. Drugačiji ukus. A i smeta mi stomaku dok je još topla. Ali kad se podgrije nekako drugačiji ukus. Nije to isto kao kad je tek gotova.
nažalost to se sve više i više radi po Restoranima
kupili ih za par porcija dzabalame
Janje od 25kg
Ne kontam kakva je ljudima cast janjetina, par puta sam pozvan i nista posebno, volim vise 20 cevape sa lukom drmnut.
gdje god janje pase iznad 1500 metara nadmorske visine janjetina mora biti vrhunska papci moj. U Bosni i Hercegovini ima 60 planina preko 1500 metara nadmorske i 11 preko 2000 metara janje fakticki pase ljekovito bilje A NE TRAVU Za "Jablanicu" zna samo PAPAK koji poznaju Bosne i Hercegovine bas ko i kokos sto poznaje "oko kuce",..tj pojma nema ni blage veze . Imas bar 40 boljih mjesta da pojedes janjetinu u Bosni i Hercegovini,..al yebiga treba malo znati
ali sto jes jest, Jablanica je najpoznatije mjesto jer je i najfrekventnije. Janjetina jeste dobra,..ali samo levat moze tvrditi da je najbolja,..jer ne zna. Postoji jos i taj psiholoski faktor,..Krenes na more, pa si radostan, pa te na pola puta ceka janjetina vruca,..i tako to,..legne ti ali da je najbolja,..pa vi papci pojma nemate Gdje najbolja otkrivajte sami Na Romaniji imas bar 5-6 mjesta gdje je bolja,..za ostale dijelove BiH da ne pricam
Tu oko Jablanice imas četiri vrha viša od 2000 m. Najviši je Veliki Vran (2074 m). ...juzno od Velikog Vrana je Bijela Glava (1990 m), pa onda i Mali Vran (2017 m). eto zasto valja janjetina u Jablanici ...i SVUDA po BiH (4/5 biH su vam visoke planine) I nije samo janjetina,..nego je sve meso i mlijeko vrhunskog kvaliteta,..i bolje je nego popisano slovenacko i 'alpsko'
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Saznali ste da je najbolja jagnjetina jer se nalazi na pola puta od Bosne do mora, hahahahahahaha, koja glupost , pa je li moguce naci gluplje clanke na dunjaluku od klixovih...
Najbolja jagnjetina je ona posle pive uz obavezu da si gladan. PS,Molim one koji jagnjetinu jedu sa viljuškom da ne komentarišu.
Po debljini ono na fotkama vise liči na ovce nego na janjce 🤭
ma ovnovi vjeruj mi više liči na ovnove
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Zar nisu pozvani bili Becirovic, Dzaferovic i Radoncic? Nije valjda da nisu htjeli doci ili su samo Jerlagic , Sepic i Hadzikadic pozvani na debatu? Kako bismo zaobišli medijsku blokadu pratite FB stranicu (http://fb.com/mirsadhadzikadic) i učestvujte u narednom 'Uživo sa Mirsadom' - Facebook live razgovoru u utorak 18.9. od 18:30 do 19:00 h: https://www.facebook.com/events/626727081055505 #ijasamiskra
Jebote janje kad ga donese na sto ,,a pusi se iz njega..pa bacio bih ga odma..inace znam iz iakustva da se janjetina hladna sluzi s raznim specijalitetima..e to sto oni izgovaraju guzva,,zurba..zaposli jos radnika nemoj trojicu cjedit do zadnjeg atoma ..
jes al u K..., jes al u K.... tu ni repa nema iz Jablanice, a kamo li jagnjeta.