Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je ovo Talijan prodao svjetski. Hrana za siromašne, sada ne možeš pojesti pizzu da valja ispod 10 15KM.
Bila je mozda nekad hrana za siromasne, ali vise nije. Probaj je sam napraviti da bude kao Talijanska i shvatices. Sastojci su skupi, tijesto napraviti je umjetnost (24h fermentacije(, sve se pece u krusnoj peci...
Svaka cast Taljanima i njihovoj pizzi, ali nema ništa bez ćevapa, bureka, zeljanice, sirnice i naše sarme i punjenih paprika. Uh, evo vec sam opet ogladnio....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Aham znači pica ne treba biti tanka kao papir, onako kako vlada mišljenje u falsifikatora ove jeftine hrane.
Pizza ne mora biti tanka al ne moze ono nase bosansko tijesto fizikanersko da te nakrka da ne mozes disat
E cuj bila jako obilna, veci palacinak od nje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pijedem pizzu u Metropolisu, tijesto vrhunsko, ne muci, nema kecapa, mozzarela...dobra ali je 15 KM, puno brate
U Firenci sam probao najbolju picu i najbolju tjesteninu do sada..Talijani su eksperti na tom polju i ponose se time..
MI kad pravimo pizzu kuci ispada skuplja od teletine, ubi me ako pleh ne bude ccs 35-40KM. Jedno brasno, drugo, trece, pa saka heljde, pa spelte, pa chia, pa de ovaj sir, pa onaj, sunka, jedna, druga, napravi svoj sos, ludilko, em skupa em se slomimo, prodje me i glad dok napravim.
Pizza je somun,.. koji je uspjeo u životu.. Šta tu ima biti posebno..
Picerija se kaže minđin han.
U Rimu ima fakat boljih pizzerija. To da su vas rimljani uputili vjerovatno znaci da ste pitali jednog rimljanina. Ili, sto je i vjerovatnije, bosnju koji zivi u Rimu.
Daj ba jeste dosli na bosanskom portalu prditi o talijanskoj pizzi - kao netko ko je zivio 25 godina u italiji mogu vam reci da pojma nemate. U napoli margherita kosta €5 a u Milanu ista €15. Bavite se cevapima, sigurno se vise razumijete
Ja najvise volim razbit jaje od pizzu 😎
Kako god da volim burek, pizza 🍕 mi je bolja, ako se napravi kako treba.
Šta se hvalite više...
Ma kakva pizza..niste vi vrilicu ili bamju probali...
cIJENA
Ako je to problem, ima i arapskih picerija kod stanice Roma Termini.
Strasno dobre pizze a i cijena je normalna,kad uporedis u austriji neki daju imena svojim pizza lokalima italijanska imena a sve im je katastrofa a cijene znaju biti i skuplje od originala,sve krece od tijesta a to je kod mnogih lose
kad sam gladan svaka je dobra
Konobar isti salihamidzic za 10 god