Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva veze ima ajvar,kajmak i Bosna...probaj ti maestro Vlasicki sir,a mozes i Livanjski,Bosanski lonac,dagaru i sogane...a bogami i "cevape"...
A more komotno i Travnički :D
Vratice se kuci podrigujuci i 5 kila tezi😜
kralj najveci
kod njega posebno volim sto nikad nista ne baca, za razliku od ostalih ovih po tv-u. to postujem.
Slasticari su bas masine. Zamisli svaki dan precizno pravis i izmisljas nove makete koje ti neko pojede poslije.
Ne dolazi praznih ruku u Bosnu. :D
Gospodja koja je vlasnik lokala mrvica, zapravo žena vlasnika euro asfalta, napravila je veliki problem centru za kulturu sarajevo, djeca raznih uzrasta koja tu pohadjaju razne sekcije od baleta i sl, nemaju grijanje jer je gospodja onemogučila prilaz kotlovnici :( zaobilazite lokal u šrokom kutu, jer i način na koji je došla do polovnog prostora nije primjeren ....
Dobro došao slavni kuhar Rudolph van Veen. Ovo će biti prilika da se razmjene znanja i umijeće kuhanja. Vrlo rado ga gledam na programu 24kitchen. Bosanska kuhinja ima svojih specijaliteta, kao što su: pite krompiruša i burek baklava s tiritom koji zajedno sa orasima čini baklavu blažom, tako da se topi u ustima. sarme od vinove loze (japrak), sogan dolma ( crnog luka), sarma u liskama kiselog kupusa Dobro nam došao
Dobro došao slavni kuhar Rudolph van Veen. Ovo će biti prilika da se razmjene znanja i umijeće kuhanja. Vrlo rado ga gledam na programu 24kitchen. Bosanska kuhinja ima svojih specijaliteta, kao što su: pite krompiruša i burek baklava s tiritom koji zajedno sa orasima čini baklavu blažom, tako da se topi u ustima. sarme od vinove loze (japrak), sogan dolma ( crnog luka), sarma u liskama kiselog kupusa Dobro nam došao
Od "eventa" mi se dize kosa na glavi
Pita krumpitusa, BuREk. Punjene paprike sa kajmakom Hhmmm Baklavu Bosansku a ne Grcku Yummmm Zimmmnicuu Sauerkraut Pekmeznicuuu sa orasima i Sa Fildanom Kafeee.Bujrum Bujrumm
nista si rudi ako te deen ne prošeta po gradu :)
jel to opet netko dolazi da nam kuha i zakuhava? Nikad ćuo za ovog dilbera brašnjavog.
@issue imal ga na Hayatu?
Dobar marketinški fazon. Dobrodošao.
ne znam sto imate takve predrasude klikse, i muskarci jedva cekaju dolazak rudolpha
Ejjj kad ti probas nase pitice, cevape, sarmu i bosanski lonac, neces imati zelju da se vratis u zemlju tulipana 😊.
Ja ti preporučujem da probaš čevap :-P obavezno :-D
Šta ti je čevap??? Možda si mislio na ćevapčiće!! Osim ako nis mislio na jelo čevap od sjeckanog mesa sa prilozima koje se dinsta! Mora da si ti odnekle!
@Saray33 Hm...nisam mislio :-) mislila sam na deset u cijeli sa lukom :-D