Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ljudi zaradjuju na “laznoj eliti” doduse i na pravoj eliti ali ova lazna je bolja klijentela, njih takvi restorani, kafici opcinjavaju, osjecaju se bogato, kao u fazonu “ all eyes on me” ala ovi sto se nabiju u Metropolis. Volimo svi uživati u finim stvarima, ali za neke se jednostavno ne isplati "bacati" novac, a neke ni nisu toliko fine...
I ćevapi kad budu otišli na 20km će se po tri komada servirati u tanjiru sa liskom blitve ko dekoraciju…
Glavni razlog je taj da oni ne zele da im se netko nazdere ko zivotinja i onda zacepi njihovu wc skoljku namijenjenu eliti.
Zamisli donese ti jedan ćevap od tog mesa od 200 dolara i ispostavi račun 40 maraka. To je to
A posle iza coska na burek, ha ya!
U većini slučajeva PRSRVNJE.
presereavanje za fancy ljude i da se mozemo razlikovati
Da bi poslije otišli na ćevape da i ćevabčije nešto zarade.
Koje s r a n j e od clanka.
nemojte nam prodavat ove kapitalističke fazone
Platiš momački i ostaneš gladan.
Kako beskorisno, prepiši neki bitan članak idući put!
Najbolji je restoran gdje može svako pojesti što želi i da svi imaju posao i malo para da mogu priuštiti da jedu svi na dobitku
da im ostane više novca za otplatu kredita ?
Ja bio u Londonu pre par godina ko onog Jamy Olivera,ostao gladan,poslije pojeo u nekom kazinu biftek na 3 sprata😂
Otmjeni restorani sluze da bi u njima bili vidjeni ili da bi dopingovali vlastiti ego a ne da bi odatle izasli siti. Ko nema takvih predispozicija a mrsko mu spremati veceru kuci popunit ce stomak nekim jelom u nekom normalnom restoranu ali ne u ogromnom tanjiru sa tragovima hrane egzoticnog imena i porijekla.