Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je sa ovim kestenima po gradu? Eno puna ih Velika Aleja na Ilidži... jede li se to?
@hodzickenan slaba je to kvaliteta kestena nažalost
Prošle godine je bio dobar a nadam se da će i ove... Čak sam zasadio jedno stablo iza kuće :)
A jesu dobri, kako ih je ispekao, prosle godine ih je slabo bilo. Sitni i jako losi. Valjda ce ove godine biti nesto bolji😉
Obozavam kesten, ali prdim od njega boze sacuvaj!
@gooUser10770156x78 hahaahahah dobro si brate, kad se prdne od kestena ili od gljiva, to smrdi grozno
Ne kaže se čehna nego čehra. Usput, ne moraš naglašavati da je jogurt grčki, mogao si reći i makedonski, ali najjednostavnije je reći jogurt. Ali pošto smo u bosni i podržavamo kupovinu bošnjačkog, mogao si reći bošnjački jogurt već kad i jogurt hoćeš da nacionaliziraš i ispolitiziraš u ime pravoslavstva. Zašto internacionalnih bih-muslimani vole ekstremne pravoslavce? Samo upirem prstom na diskreditiratiranje bošnjaka sitnicama.
@spacedex iako glupost nije izlječiva, mora ti se skrenuti pažnja da se za bijeli luk kaže ipak čehna/čehno, a čehra je nešto drugo. Kad savladas ovo oko čehna, javi se da ti objasnim šta je čehra, jer sad bi ti bilo puno za razumjeti tim mikro-mozgom, bojim se da ne izgori.
Sezona je kestena, počastite se janjetinom i ćevapima.....