Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smeta mi, otkinem ga cim otvorim flasu, tako da nista nisu postiglu
Znaci vrlo jednostavno se otkine. Ne znam zasto placu ljudi toliko....
Okrenem tri kruga chep i zafrljatim ga u rijeku....
sheljober
Iskreno, da, smeta mi. Dovoljno sam bila sposobna rukovati sa odvojenim cepom, ovaj me samo iznervira da ga svejedno otkinem i pravim se kao da je staro pakovanje
Nista nije postignuto sa ovim. Papci ce bacati flase gdje stignu sa ili bez poklopca.
pokusao i jos vise se iznervirao
Najd3bilnije rješenje ikad! Ko nije sposoban vratiti čep na flašu nakon upotrebe ne treba ni imati pristup takvoj ambalaži. S ovim samo prave još gore i još više otpada će se naći po parkovima, ulicama, morima ili rijekama.
I ja sam ispočetka mrzio ovaj neodvojivi čep kasnije mi je čak postalo praktično.
Kome je poenta da se igra sa čepom onda nek radi ovo a ja želim samo da se napijem tečnosti bez da mi čep smeta tako da je ovo sa ovim čepovima neviđena glupost. Otkineš čep i idemo laganica.
stanje nase nacije se vidi po ovim komentarima. i nivo razmisljanja. pa zar nije bolje Bog vam dao, da ne cep vezan za flasu da ga ne gubite, odlicna imovacija
Jako loša inovacija. Zašto da me handri plastični čep čija plastika grebe oko usta i nosa.
Koristim jako doba trik!!! Svaki čep otrgnem od boce!
Ja to otkinem. Čuj, sad kao jedan čep pravi razliku u očuvanju prirode, a onolika flaša nije problem.
Mrzim ovaj cep kao i papirne slamke i sve ostalo sto nema veze sa zdravim mozgom
Otkinem ga i namjerno bacim u kantu za papir kad se prave pametni
Vidio sam vam ovo za ovo..Ne moze...
Ovaj cep sluzi samo za to da ga mozes baciti u prirodu zajedno s bocom, bez straha da ce se zagubiti!
Super,samo kad je jogurt u pitanju ili sl. nagnes,a s cepa pada po tepihu,samo otezavaju raji,sve je prije bilo bolje otvori skroz,napij se i zatvori,molimo vratiti taj sistem otvaranja,da dzabe ne zavrcem cep da ga odvajam od flase.